Accidentare serioasa pentru Valentin Calafeteanu

Valentin Calafeteanu, jucatorul echipei CSM Bucuresti si internationalul roman, a suferit o accidentare grava la meciul din etapa a XIII-a a SuperLigii CEC Bank cu Steaua.

In minutul 61 al meciului jucatorul CSM-ului a fost lovit de Florin Surugiu dupa ce a pasat balonul, fiind inlocuit in urma acestui incident acuzand dureri mari in loja renala dreapta.

In seara de duminica Valentin Calafeteanu a fost internat in Sectia de Urologie a Sp. Militar Central pentru investigatii si tratament de specialitate.

Diagnosticul confirmat prin examen CT cu substanta de contrast este de: traumatism renal drept grd.III, laceratie la nivelul valvei posterioare a rinichiului drept in treimea inferioara, hematom voluminos subcapsular cu extensie cranio-caudala de-a lungul muschiului psoas si ilio-psoas.

In prezent, jucatorul nostru se afla tot internat, urmand sa se supuna unor investigatii suplimentare pentru a se decide pasul urmator al tratamentului.

Conform declaratiei medicului echipei CSM Bucuresti, Alin Popescu, mijlocasul la gramada Valentin Calafeteanu va urma o perioada de recuperare de minim 90 de zile pana va putea fi apt de joc, cu mentiunea ca in acest moment, un prognostic final este hazardat.

Alin Popescu a adaugat: “Tin sa multumesc personal si in numele Sectiei de Rugby a CSM Bucuresti, dlui Conf. UNiv. Lt. Col. Dr. Ovidiu Bratu care s-a ocupat din primul moment, personal, de cazul sportivului Valentin Calafeteanu”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share