56 de juniori ai CSM Bucuresti participa la Campionatele Nationale de Sah

Au început Campionatele Naționale de Șah pe echipe de juniori/junioare. Ineditul evenimentului constă în faptul că este organizat pentru prima oară în capitala României, inițiativa aparținând Federației Române de Șah în colaborare cu C.S. Universitatea Agora Sport Club și Distramic S.R.L.

Programate să dureze între 21-29 iulie, în centrul sportiv Apollo din cartierul Vitan al Bucureștiului, sector 3, campionatele de șah clasic, șah rapid și blitz reunesc aproape 500 de copii și juniori. În prezența Primului Ministru al României Mihai Tudose, a Ministrului Tineretului și Sportului Marius Dunca și a Președintelui Federației Române de Șah Sorin Avram Iacoban a avut loc deschiderea Campionatelelor Naţionale de şah pe echipe juniori.

CSM București a angajat în lupta pentru medaliile la șah clasic 15 echipe cu 56 de jucători la 9 categorii de vârstă, băieți și fete. Câte dintre aceste speranțe se vor confirma, vom vedea pe 29 iulie. Ele se vor adăuga celor de la șah rapid și de la blitz.

Importanța șahului pentru tânăra generație a fost subliniată de primul ministru Mihai Tudose, care a participat la deschiderea campionatelor,ceea ce a constituit o altă premieră în șahul românesc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share