Mâine, de la ora 15:00, “tigroaicele” vor disputa partida din etapa a IX-a cu CSM Târgoviște. Digi Sport 3 va transmite în direct derby-ul etapei, care se va disputa pe terenul adversarelor.

Clasată pe locul 2, CSM București are în față un meci greu, cu o echipă puternică. Adversaele noastre vor face tot posibilul să câștige, mai ales că în ultimele etape au suferit două înfrângeri neașteptate. CSM Târgoviște ocupă locul trei în clasamentul actual, după ce a pierdut meciurile cu Știința Bacău și Dinamo București.

 “Acest meci este foarte important pentru noi. Trebuie să luăm cele trei puncte pentru a avea șanse cât mai mari să câștigăm campionatul. Târgoviște este o echipă valoroasă, iar noi trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga la ea acasă. Săptămâna trecută, adversarele au pierdut în partida cu Dinamo și cred că acum sunt foarte motivate să recupereze terenul pierdut. Noi suntem pregătite pentru meciul foarte dificil care ne așteaptă.” – a declarat Nicole Koolhaas.

După ce CSM București s-a calificat la semifinalele Cupei României, va întâlni din nou echipa Dinamo București în etapa a X-a. Meciul cu Dinamo va avea loc miercuri, 30 noiembrie, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești, de la ora 18:00. Vă așteptăm și pe voi!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share