16 Tigri pentru Romania A

Duminica, 15 octombrie 2017, la sediul Federatiei Romane de Rugby se va reuni lotul de 46 de sportivi in vederea unui stagiu de pregatire la Snagov sub titulatura de Romania A, selectionata secunda a Romaniei, de la CSM Bucuresti fiind convocati 16 jucatori.

Stagiul se va desfasura sub coordonarea staff-ului echipei nationale de rugby a Romaniei, Lynn Howells, Rob Moffat si Massimo Cuttitta fiind asistati si de antrenorii echipelor din SuperLiga CEC Bank.

La sfarsitul perioadei de pregatire lotul va fi impartit in doua echipe, Romania A si XV-le Presedintelui, echipe care vor sustine un meci pe stadionul Arcul de Triumf, pe 21 octombrie de la ora 15.00.

Pentru aceasta selectionata CSM Bucuresti este echipa cu cei mai multi jucatori convocati, 16, astfel: Stelian Burcea, Adrian Ion, Kamil Sobota, Ionut Macoveanu, Christo Bezuidenhout, Hinckley Vaovasa, Moa Maliepo, Victor Dumitru, Darren Baron, Makefu Tongia, Vasile Balan, Sioeli Lama, Mario Arvinte, Livinai Tuicakau, Alexandru Savin si Winter Riley fiind in vederea antrenorilor de la echipa nationala a Romaniei.

Antrenorul principal al echipe de rugby a Romaniei, Lynn Howells, a descris acest stagiu ca fiind unul pregatitor in vederea Cupei Mondiale de Rugby din 2019 dar si pentru cea din 2023, Romania avand nevoie de jucatori tineri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share